Kas mes esame?

Esame UAB dailės galerija „Klasika“, valdantis meno ir kolekcinių ARS VIA. Mūsų juridinio asmens pavadinimas – UAB dailės galerija „Klasika“, juridinio asmens kodas – 304072085. Lankydamiesi mums priklausančioje interneto svetainėje (https://arsvia.lt/) ir naudodamiesi jose teikiamomis įvairiomis  informacinės visuomenės paslaugomis, Jūs patikite mums savo asmens duomenis. Gerbiame Jūsų privatumą, todėl įsipareigojame pateiktus duomenis tvarkyti tiksliai, sąžiningai ir teisėtai. Šioje privatumo politikoje sužinosite, kokius Jūsų duomenis mes renkame ir kodėl, kiek laiko juos saugome ir kaip tvarkome, taip pat kokias teises valdyti savo pateikiamus duomenis turite. Tęsdami naršymą mūsų interneto svetainėse, Jūs patvirtinate, kad susipažinote su privatumo politika, joje aprašytu asmens duomenų tvarkymu, ir esate ne jaunesnis kaip 14 metų amžiaus. Atkreipiame dėmesį, kad privatumo politika gali būti keičiama, o su jos paskutine galiojančia redakcija visuomet galite susipažinti mūsų interneto svetainėse.

Kaip mes renkame informaciją apie Jus? 

  • Informacija apie Jus gali būti renkama automatiškai. Tai dažniausiai nutinka tokiais atvejais pateikiate užklausas ar darote viešus įrašus per mūsų interneto svetaines ar socialinių tinklų (pvz., „Facebook“, „Instagram“) paskyras. Naudojatės mūsų valdomomis interneto svetainėmis (slapukų ir panašių technologijų pagalba renkami duomenys. Daugiau informacijos apie mūsų naudojamus slapukus rasite žemiau).
  • Jūs pateikti informaciją (asmens duomenis) patys. Tai nutinka, kai prenumeruojate mūsų naujienlaiškius, sudarote su mumis sutartį (komisinę, pirkimo–pardavimo, paslaugų teikimo ir pan.), registruojatės ar dalyvaujate aukciono renginiuose, pateikiate užklausa dėl kūrinio įsigijimo, siunčiate mums užklausas el. paštu arba telefonu.

Kokius Jūsų asmens duomenis mes renkame?

  • informaciją apie Jūsų kompiuterį ir apie Jūsų apsilankymus šioje interneto svetainėje bei naudojimąsi šia interneto svetaine (įskaitant Jūsų IP adresą, geografinę vietą, naršyklės tipą, iš kur buvote nukreiptas, lankymosi trukmę ir puslapių žiūrėjimų skaičių);
  • informaciją, kurią Jūs suteikiate mums tikslu prenumeruoti mūsų interneto svetainės paslaugas, pranešimus el.paštu ir/arba naujienlaiškius;
  • informaciją, reikalingą sandorių, sutarčių bei bet kokių kitų susitarimų sudarymui, vykdymui ir administravimui;
  • bet kokią kitą informaciją, kurią Jūs savo pasirinkimu siunčiate mums.

Ką darome, kad apsaugotume jūsų informaciją ?

Įdiegėme protingas bei atitinkamas fizines ir technines priemones, kad apsaugotume informaciją, kurią renkame turinio/paslaugų teikimo tikslais. Tačiau nepamirškite, kad, nors ir imamės tinkamų veiksmų Jūsų informacijai apsaugoti, nė viena svetainė, internetu atliekama operacija, kompiuterių sistema ar belaidis ryšys, nėra visiškai saugūs.

Asmens duomenų tvarkymas UAB dailės galerija „Klasika“ atitinka teisinius reikalavimus, t.y. Jūsų duomenis saugome ne ilgiau, negu to reikia tikslams, kuriems jie buvo surinkti, įgyvendinti arba tokį laikotarpį, kokį numato teisės aktai. Tai reiškia, kad informacija bus pašalinta, kai nebus reikalinga tikslams, kuriems ji buvo surinkta, vykdyti.

Kaip tvarkomi Jūsų asmens duomenys?

  • sandorių, sutarčių bei bet kokių kitų susitarimų sudarymo, vykdymo bei administravimo;
  • aukcionų, parodų organizavimui
  • mūsų pareigų pagal taikomus teisės aktus įvykdymo;
  • UAB dailės galerija „Klasika“ vidaus administravimo ir buhalterinės apskaitos tvarkymo;
  • UAB dailės galerija „Klasika“ teikiamų internetinių paslaugų kokybės nustatymo;
  • tiesioginės rinkodaros vykdymo.

Kokie slapukai naudojami šioje Interneto svetainėje?

Slapuku sąvoka:

Slapukas (ang. cookie) yra nedidelė teksto rinkmena, kurią tinklapis Jums joje apsilankius išsaugo Jūsų kompiuteryje arba judriojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto tinklapis gali tam tikrą laiką „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), o Jums nereikia jų iš naujo įvedinėti kaskart lankantis tinklapyje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Svarbu pažymėti, kad ši Slapukų politika bus taikoma ne tik slapukų, bet ir panašių priemonių, skirtų informacijos saugojimui abonento ar faktinio elektroninių ryšių paslaugų naudotojo (pvz. Local storage technologijos) galiniuose įrenginiuose, pvz., kompiuteriuose, mobiliuosiuose telefonuose, išmaniuosiuose telefonuose, naudojimui. Atitinkamai sąvoka „slapukai“ vartojama šioje politikoje apima ir panašias priemones naudojamas tinklapyje.

Sutikimas dėl slpauku naudojimo:

Neištrindami jų ir (ar) nepakeisdami savo interneto naršyklės nustatymų taip, jog ji nepriimtų slapukų, svetainėse pateiktoje nuorodoje (juostelėje) apie slapukus paspaudę žymą „Sutinku“, išreikšdami sutikimą registracijos svetainėse metu.

Slpaukų naudojimas:

Slapukais mes galime rinkti šią informaciją: interneto adresas (IP), naudojamas įrenginys, naudojama internetinė naršyklė, apsilankymų skaičius, peržiūrėti mūsų interneto svetainės puslapiai, laikas, praleistas interneto svetainėje, interneto svetainės, kuriose lankėtės prieš patekdami į mūsų svetainę.

Slapukais gaunamą informaciją mes naudojame šiais tikslais:

  •  kad užtikrintume interneto svetainių funkcionalumą (pvz., kad Jūs galėtumėte naudotis svetainių įasmeninimu);
  •  naudojimosi interneto svetainėmis analizei;
  •  kad galėtume svetaines tobulinti ir vystyti taip, kad jos dar geriau atitiktų Jūsų poreikius;
  •  paslaugų plėtrai;
  •  tiksliniam rinkodaros orientavimui.

Atkreipiame dėmesį, kad slapukus savo nustatytais tikslais taip pat gali naudoti ir tinklapio valdytojo partneriai ar kiti tretieji asmenys, kurių tinklapio valdytojas nekontroliuoja. Už tokių asmenų veiksmus tinklapio valdytojas negali būti ir nėra atsakingas. Įtardami, kad be Jūsų sutikimo tinklapio valdytojo partneriai ar kiti tretieji asmenys, kurių tinklapio valdytojas nekontroliuoja, naudoja slapukus, turėtumėte kreiptis į konkretų partnerį ar kitą trečiąjį asmenį.

Slapukų tipai:

Techniniai slapukai – tai slapukai, kurie yra būtini interneto svetainių veikimui;

Funkciniai slapukai – tai slapukai, kurie nors ir nėra būtini interneto svetainių veikimui, tačiau žymiai pagerina jos veikimą, kokybę ir vartotojų patirtį;

Analitiniai slapukai – tai slapukai, kurie naudojami interneto svetainių lankytojų navigacijos metodų statistinei analizei parengti; šių slapukų surinkti duomenys naudojami anonimiškai;

Tiksliniai arba reklaminiai slapukai – tai slapukai, kurie naudojami siekiant parodyti pasiūlymus ar kitą informacija, kuri galėtų Jus sudominti;

Socialinių tinklų slapukai – tai slapukai, kurie būtini norint savo socialinio profilio paskyroje naudoti interneto svetainių informaciją.

Google Analytics ir Google Tag Manager Svetainėse taip pat yra tam tikrų komponentų, kuriuos perduoda „Google Analytics“ – „Google Inc.“ teikiama žiniatinklio srauto analizės paslauga. Tai trečiosios šalies slapukai, kurie renkami ir tvarkomi anonimiškai, siekiant stebėti ir gerinti pagrindinės svetainės veikimą (veikimo gerinimo slapukas). „Google Analytics“ naudoja slapukus rinkti ir analizuoti anonimišką informaciją apie svetainės naudotojų veiksmus. Šią informaciją renka „Google Analytics“, kuri ją apdoroja siekdama parengti ataskaitas svetainės savininkams apie svetainėje vykdomą veiklą. Išsamesnė informacija pateikta šiose tinklavietėse: http://www.google.com/policies/privacy/ ir https://www.google.it/policies/privacy/partners/
Galite savo nuožiūra panaikinti „Google Analytics“ diegimą savo naršyklėje, pasirinkdami „Google“ „pasirinkimo“ (angl. opt-out) komponentą. Norėdami išjungti „Google Analytics“, spauskite šią nuorodą https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Facebook Pixel šį slapuką išsaugo „Facebook“. Jis leidžia Tartle įvertinti, optimizuoti ir kurti auditorijas reklamos kampanijoms, kurios naudojamos „Facebook“ svetainėje. Visų pirma jis leidžia Tartle matyti, kiek vartotojų keičia įrenginius bandydami pasiekti Interneto svetaines ir „Facebook“, siekiant užtikrinti, kad Interneto svetainės „Facebook“ reklamą matytų tie mūsų vartotojai, kuriems tokia reklama bus labiausiai aktuali remiantis vartotojo peržiūrėtu ir naudotu turiniu. Išsamesnė informacija apie „Facebook Pixel“ pateikta tinklavietėje https://en-gb.facebook.com/business/help/651294705016616.
„Facebook“ naudojamų slapukų ir „Facebook Pixel Re-Marketing“ galite atsisakyti Jūsų Facebook paskyros nuostatose.

Slapukų atsisakumas ir (arba) išdiegimas:

Jūs galite bet kuriuo metu atšaukti mums duotą leidimą naudoti slapukus. Tai padaryti Jūs galite pakeisdamas savo interneto naršyklės nustatymus taip, jog ji nepriimtų slapukų. Kaip tai padaryti priklauso nuo Jūsų naudojamos operacinės sistemos ir interneto naršyklės. Išsamią informaciją apie slapukus, jų naudojimą, atsisakymo galimybes rasite adresu http://AllAboutCookies.org arba http://google.com/privacy_ads.html.

Visą informaciją, kurią Jūs pateiksite socialinės žiniasklaidos priemonėmis (įskaitant pranešimus, laukelių „Like“ ir „Follow“ naudojimą, bei kitą komunikaciją), kontroliuoja socialinių tinklų valdytojai. Rekomenduojame perskaityti socialinių tinklų valdytojų privatumo pranešimus ir tiesiogiai susisiekti su jais dėl Jūsų asmens duomenų naudojimo. Daugiau apie socialinių tinklų valdytojų privatumo politikas galima sužinoti čia: https://wwww.facebook.com/policy.php(Facebook)

Kam galime atskleisti Jūsų asmens duomenis?

Mes atskleisime jūsų informaciją toliau nurodytiems subjektams:

  • Įmonėms, kurios teikia paslaugas mūsų prašymu, pvz., bankams/įmonėms, kurios padeda vykdyti atsiskaitymo operacijas. Šių įmonių galimybė naudoti jūsų informaciją yra ribota; jos negali šios informacijos naudoti kitais nei paslaugų teikimo mums tikslais;
  • Kitoms šalims, kai to reikalaujama pagal įstatymus arba tai yra būtina siekiant apsaugoti mūsų teikiamas informacinės visuomenės paslaugas.
  • Norėdami nepažeisti įstatymų arba reaguodami į privalomą teismo proceso reikalavimą.

Kokios yra Jūsų teisės?

  • Teisę žinoti (būti informuotam) apie savo asmens duomenų tvarkymą.
  • Teisę susipažinti su savo tvarkomais asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, t. y. gauti informaciją apie asmens duomenų saugojimo laikotarpį, informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kam teikiami.
  • Prašyti ištaisyti asmens duomenis bei sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus tuo atveju, kai susipažinę su asmens duomenimis, Jūs nustatysite, kad duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs.
  • Teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys, išskyrus atvejus, kai šie asmens duomenys yra tvarkomi dėl teisėto intereso, kurio siekiame mes arba trečiasis asmuo, kuriam teikiami asmens duomenys, ir jei Jūsų interesai nėra svarbesni.
  • Teisę nesutikti, kad asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.
  • Teisę atšaukti duotus sutikimus dėl duomenų tvarkymo.
  • Teisę „būti pamirštam“ (duomenys ištrinti).
  • Teisę į Jūsų duomenų perkeliamumą.
  • Teisę pateikti skundą dėl asmens duomenų tvarkymo Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai ar kompetentingam teismui.

Kiek laiko saugojame Jūsų asmens duomenis?

Jūsų asmens duomenis saugosime rinkodaros tikslais saugosime 3 metus, po to atnaujinsime sutikimų gavimą.

Kur kreiptis?

Esant bet kokiam Jūsų prašymui dėl asmens duomenų tvarkymo ar su tuo susijusiam klausimui, prašome parašyti mums info@arsvia.lt arba skambinti telefonu +37064378688.

Kaip informuosime apie Privatumo politikos pakeitimus?

Mes galime bet kada atnaujinti ar pakeisti šią Privatumo politiką. Tokia atnaujinta ar pakeista Privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo mūsų Interneto svetainėje dienos.

Atnaujinę Privatumo politiką, informuosime Jus apie, mūsų nuomone, esminius pakeitimus, paskelbdami juos Interneto svetainėje. Atkreipkite dėmesį į datą „Atnaujinimo data“, kuri nurodoma apačioje, norėdami sužinoti, kada Privatumo politika atnaujinta paskutinį kartą.

Atnaujinimo data: 2019-11-11.

Meniu